Supervlakke betonvloer

De supervlakke betonvloer is de meest vlakke betonvloer maakbaar. Het voldoet aan de allerhoogste vlakheidseisen en is dermate geschikt voor hoogbouwmagazijnen met smalle gangen. De vloeren zijn ontworpen om maximale functionaliteit en minimale onderhoud te bieden. TH Beton verzorgt de totaaloplossing van ontwerp/engineering tot het bepalen van de juiste betonsamenstelling, de uitvoering, de planning en het bewaken van de voortgang. Wij vertalen uw wensen graag in praktische en financieel aantrekkelijke oplossingen.

Vlakheid

De vlakheid van de vloer is van cruciaal belang. Het zorgt voor een snellere en veiligere werking van uw opslagruimte en minder problemen met materieel. De vloer wordt voegloos uitgevoerd, biedt hoog comfort, maximale heftrucksnelheid en is zeer onderhoudsvriendelijk. Normen als de Din 15.185 en de Nen 2747 klasse 1 behoren voor TH Beton tot haalbare eisen. Mede door toepassing van voldoende wapening en het ontbreken van voegen is de supervlakke betonvloer zeer onderhoudsarm.  

Meer weten?

Wil jij meer weten over supervlakke betonvloeren, andere types betonvloeren of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!