Prefab betonproducten

Hebt u voor een kortere of langere periode behoefte aan scheidingswanden, keerwanden, anti-parkeer oplossingen of de verharding van uw terrein door betonplaten? In alle gevallen bent u bij TH Beton aan het juiste adres. We creëren en leveren prefab betonproducten: voor de inrichting van buitenterreinen door de toepassing van diverse systemen van prefab betonnen elementen, grondkering door middel van keerwanden, scheiding van grondstoffen en recyclingmateriaal, afrastering en bescherming van uw terrein. U noemt het maar!

Wat is geprefabriceerd beton?

Geprefabriceerd beton of prefab beton is een bouw- of constructiemateriaal van beton die onder geconditioneerde omstandigheden gefabriceerd worden. Dit gebeurd in de regel op een andere locatie dan de bouwlocatie waar het wordt verwerkt. Wanneer veel bouwelementen dezelfde specificaties hebben, kan het economisch en logistieke voordelen hebben om deze elementen te fabriceren in een fabriek in plaats van deze ter plaatse te storten.

Voordelen:

  • Betere controle over het productieproces

  • Altijd rekenen op kwaliteit

  • Geen overlast op locatie (bijvoorbeeld geluidshinder)

  • Hogere bouwsnelheid (ook het uitharden maakt nu geen onderdeel uit van het bouwproces)

Meer weten?

Wil jij meer weten over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot onze prefab betonproducten of een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!