Finesse

Monolithisch afgewerkte betonvloer t.b.v. de nieuwbouw van Finesse

Voor de nieuwbouw van Finesse Parketvloeren in Den Bosch hebben we de monolithisch afgewerkte betonvloer gestort. Ten eerste hebben we een EPS 150 isolatie met een dikte van 12cm op het goed geëgaliseerd zandbed gelegd. Vervolgens is daar een grondfolie over aangebracht, waarop een onder net (Ø6*150x150mm) op betonblokken van 3cm is geplaatst. Na het plaatsen van supportliggers op het onder net is het boven net (Ø8*100x100mm) aangebracht. Gevolgd door het betonwerk, circa 150m3 in totaal.

Specialist in betonwerken

Voor de loods was vlakheidsklasse NEN 2747 Klasse 5 vereist en voor de showroom Klasse 3. Het laatste was aan de orde omdat men parketvloeren tentoon wilde stellen. Alle vloeren werden middels laser gestort om een zo vlak mogelijk resultaat te behalen.

De betonvloer is een dag na de stort behandeld met Ashford Formula. Dit zorgt voor een massieve, transparante toplaag die de betonvloer beschermt tegen vuil en vocht. Het project is verder voorspoedig verlopen, geheel conform het opgestelde stortplan en bestek.