Over ons

Over TH Beton

TH Beton maakt deel uit van de Heezen Bedrijven, een familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en meer dan 300 medewerkers, dat actief is in de bouw- en vastgoedsector. TH Beton heeft veel ervaring en opereert geheel zelfstandig, maar wel met een gezamenlijke visie dat een integrale aanpak van projecten het beste eindresultaat oplevert. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven verlenen we diensten en realiseren we projecten op het gebied van betonwerken en prefab betonproducten door heel Nederland.

Experts in betonwerken

U kunt voor alle denkbare betonwerken bij ons terecht. Van kleinschalig onderhoudswerk aan betonvloeren ten behoeve van renovatie- en nieuwbouwprojecten tot de complete aanleg van vloeistofdichte betonvloeren met prefab betonnen scheidingswanden voor op- en overslag op bedrijfsterreinen.

Vakmensen

Behalve voor het onderhouden, verbeteren en aanleggen van betonwerken kunt u ook bij ons terecht voor de levering en het aanbrengen van stapelblokken, anti-parkeerelementen, erfverhardingsplaten en keerwanden. Bij onze werkzaamheden is een mix van kwaliteitsbesef, de toepassing van de juiste materialen, een goede planning, correcte begrotingen en de inzet van vakmensen een vereisten.

Meer weten?

Wilt u weten wat TH Beton voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.